top of page
Rapportering projekt

Våra produkter...

System Andersson har haft en marknadsledande roll i över 40 år. Kontinuerligt har vi tagit fram nya innovativa produkter som används av 1000-tals användare. Vår målsättningen är att du som kund ska spara mest tid och pengar med Anderssons produkter.

Tillsammans med Almi har vi tagit fram ett bevis på detta. Se besparing.

Produktionssystem med de viktigaste funktionerna

Aktivt IT är ett enkelt & smidigt produktions-system med basfunktionalitet som kan användas fristående eller integrerat med ekonomi och lön. 

 

Du kan även komplettera Aktivt IT med mobiler för utemedarbetare, handterminal för materialhantering och Windowsplattor för rörliga medarbetare.                     

redigerad10.jpg
Produktionssystem

Komplett flexibelt MPS / ERP-system

Aktivt IT MPS är ett komplett och flexibelt MPS / ERP-system som kan användas såväl fristående som integrerat med ekonomi och lön. Det unika med Aktivt IT MPS är att systemet på ett smart och pedagogiskt sätt informerar alla medarbetare så att de kan ta egna initiativ. Vi kallar detta Anderssonmetoden! I sin förlängning gör detta att våra kunder får reda på alla sina tider och kostnader. Vilket gör att de inte missar att fakturera något och att de får underlag för sitt Lean / förbättringsarbete.

Ekonomin hos dig eller på en byrå

Aktivt IT Byrå kan i grunden vara både Aktivt IT som Aktivt IT MPS, du väljer den produkt och funktioner som passar dig bäst när du har lagt ut lön och ekonomi på en byrå.          

bottom of page