top of page

Start / Våra  produkter/ (( Andersson 10.0 / Andersson MPS / Andersson Rapportering/) / Våra produkter

Smarta tips från Anderssonteamet...

Hundratals tillverkande företag sparar mycket tid och pengar på ett modernt system gjort för produktion...

Här får du
gratis tips från Anderssonteamet!

Med över 40-års erfarenhet och hundratals installationer så har Anderssonteamet samlat på sig ett antal smarta tips. Tanken med dessa är att hjälpa er när ni ska investera i ett nytt och modernt system för er produktion.

Med rätt system för din produktion sparar du mycket tid och pengar!

Med en digital beordringstavla har du alltid senaste informationen ute hos dina medarbetare i produktionen. Informationen tas digitalt från ditt verkstadssystem så du behöver inte dubbelarbeta. En modern och digital beordringstavla ger dig även leveranstidsbevakning.

Med rätt information jobbar du effektivt och håller dina leveranstider!

En modern rapportering är så mycket mer än en stämpelklocka. Dina medarbetare ska kunna söka information om tex ritningar och instruktioner. De ska även kunna lägga till extra material och rapportera förändringar som sker i produktionen. Får du in ett snabbjobb ska dina medarbetare kunna rapportera detta utan att kontoret behöver administrera detta.

Med en effektiv rapportering sparar du mycket tid och pengar!

Med ett modernt system anpassat för din produktion får du underlag för allt som sker i produktionen. Samt om någon av dina kunder gör ändringar i offererat jobb.

Du glömmer inte att fakturera tillägg och förändringar!

Ett smart och smidigt system för din produktion gör att dina medarbetare snabbt kan hjälpa dina kunder med ett snabbjobb utan extra administration. Ett modernt produktionssystem kan inte bara registrera tid utan även materialuttag så att fakturerings underlaget blir komplett.

Du kan hjälpa dina kunder snabbt och enkelt!

I ett system anpassat för en modern och effektiv produktion har du kontroll på dina material saldo och dina produkter. Du kan även lämna en korrekt leveranstid och snabbt och enkelt ta fram ett pris.
 

Du lovar inget som du inte kan hålla!

Med en modern materialhantering rapporteras alla material transaktioner på ett enkelt sätt. Detta innebär att du alltid vet vad du har hemma om din kund ringer och beställer en produkt utan att behöver springa ut och leta.

Du vet alltid vilket material du har hemma!

Om du har en fungerande verkstads rapportering så kan du enkelt titta på liknande jobb och snabbt skapa en förkalkyl med utgångspunkt från verkligheten. Om du har ett system som tar hand om din kunds order på ett korrekt sätt får du fler löpande jobb. Detta minimerar administrationen att ta fram en offerter.

Snabba offerter med rätt pris!

Med en modern rapporterings terminal får du ut alla avvikelser och uppgifter så att du kan inleda ditt förbättringsarbete. 

Spara tid och pengar på det som är viktigast för dig!

Ett modernt IT-system kan samarbeta med andra system.

Stora dyra tunga helintegrerade systemens tid är förbi.

Spara tid och pengar på att använda ditt befintliga ekonomisystem!

Jag vill veta
vad Andersson
kan göra för mig!

bottom of page