top of page

Utveckla ditt Andersson system...

Tillsammans med våra 100-tals kunder har vi utvecklat marknadens bredaste och mest flexibla sortiment för tillverkande företag. Är det viktigaste för dig en molnbaserad smart och enkel tidsrapportering integrerat med ekonomi så har vi detta. Funderar du på att lägga ut din administration på en Byrå så har vi lösningen för detta. Vi kan också erbjuda MPS och ekonomi lösningar i olika nivåer...

Du väljer det som passar dig!

valkommenTillFramtidenBeauty_001-halv.png

Vad är det
viktigaste för dig?
Vi har det!

Extra terminal...

För dig som använder Aktivt IT.

Vår pekskärmsterminal tål tuff miljö och har en lång livslängd.

 

Om du som Classic kund även uppgraderar till Aktivt IT så kommer de underlag som krävs för att utföra jobbet att finnas i terminalen. Medarbetarna i produktionen kan även lägga till material på en pågående order, starta upp snabbjobb med material, få instruktioner och ge kommentarer samt titta på ritningar.   

 

Kan kompletteras med Digital arbetsbeordring och leveranstidsbevakning.             

Image by Pickawood
Tidsrapportering
VIM tavla mässa.jpg

Andersson VIM...

Informera dina medarbetare digitalt...

När du använder Andersson Aktivt IT kan du koppla till TV-skärmar som du placerat på strategiska platser i din produktion och på kontoret.

Andersson VIM "Verkstad i miniatyr" innehåller beslutsstöd för månadsmöte, Gantt-schema för dig med långa projekt, lista med alla dina kommande ordrar, vilka ordrar som ska startas denna veckan, vilka ordrar som ska startas idag samt leveranstidsbevaking.

Tanken med Andersson VIM är att du ska få stöd för dina möten och att alla medarbetare ska hålla sig informerade om statusen på jobben. Är man informerad kan man ta egna initiativ.

Mobil rapportering...

För dig som använder Aktivt IT.

Om du har utemedarbetare som tex monterar och levererar dina produkter så kan du komplettera din verkstadsrapportering med en mobil lösning.

Mobilbild.png
Hårdvarulager
handterminal 7.png

Materialhantering med Handterminal...

För dig som använder Aktivt IT.

Om du har många in- och utleveranser av material i din verkstad så kan du komplettera ditt Anderssonsystem med en Handterminal.

Rapportering med Windowsplattor...

För dig som använder Aktivt IT.

Om du har medarbetare som har svårt att rapportera i en fast terminal så kan du ha samma rapporteringssystem i en

Windows-platta.

Klicka på en Tablet
Image by Gabriel Crismariu

Integrera ditt Andersson system med lön och Ekonomi...

För dig som har Aktivt IT.

Framtiden kommer bestå av systemleverantörer som levererar den bästa lösningen för dig och som på ett smart sätt integrerar. Med en Andersson lösning har du marknadens största flexibilitet. Du kan dels välja mellan flera lösningar i olika nivåer, vilka du på ett smart sätt kan integrera med olika löne- och ekonomisystem.

Vill du ha ditt Anderssonsystem lokalt hos dig eller i Molnet...

För dig som använder Aktivt IT. 

System Anderssons produkter kan såväl installeras lokalt hos dig eller i en molnlösning, När du köper ett Andersson system så kan vi använda din befintlig hårdvara. Om du inte är nöjd med din IT leverantör eller att du står inför IT investering så har du möjlighet att installera Anderssons produkter i molnlösning.

redigerad10.jpg

Uppgradera till Aktivt IT...

För dig som använder Classic.

 

Aktivt IT är ett modernt och smidigt produktion-system. När du får en prisförfrågan kan du snabbt och enkelt lämna ett pris. När du sedan får ordern kan du utan dubbelarbete skapa en arbetsorder. När du registrerat ordern visas den i digitala beordringstavlan. Direkt när jobbet är klart får du ett korrekt faktureringsunderlag.

Du får även underlag för ditt förbättringsarbete och din lönehantering.     

Uppgradera till
Aktivt IT MPS...

För dig som använder alla moduler i Classic.

Aktivt IT MPS är ett komplett MPS-system. När du får en prisförfrågan kan du enkelt göra en offert även med flera artiklar samt att du får ett beläggnings- och saldostöd så att du inte lovar fel leveranstid. Du kan även på ett smart sätt kontrollera att du har material hemma. I terminalen kan du både rapportera och få information om jobben samt hantera in och ut leveranser.

Produktionssystem

Uppgradera till
Aktivt IT Byrå...

För dig som använder Aktivt IT.

Aktivt IT Byrå kan vara såväl Aktivt IT som Aktivt IT MPS, du väljer den produkt och funktioner som passar dig bäst när du har lagt ut löne- och ekonomiadministration på en byrå.          

Utbildning...

För dig som är ny på jobbet eller om du vill  kunna mer om ditt Anderssonsystem.

Utbildning kan vara ett kortare Teamsmöte eller att vi kommer ut till er. Kontakta oss så skräddarsyr vi en utbildning som passar er.    

I ett möte
bottom of page